We zijn er geraakt, thuis! Donderdagmiddag konden we, enigzins groggy na de lange reeks vluchten, op Zaventem (alwaar het - uiteraard - regende) iedereen omhelzen en beginnen aan een verrassend drukke agenda weerzienfeestjes. De jetlag heeft geen kans gekregen en heeft ondertussen noodgedwongen de aftocht geblazen.

We zijn erg blij dat we terug zijn, het heeft lang genoeg geduurd, maar zeker niet te lang. Tijd om terug te blikken hebben we nog niet gehad , daarvoor zitten de dagen te vol met praktische zaken allerhande. Dat hoort ook bij BelgiŽ...

We hebben het wel geweldig gehad, dat is zeker. Ook al loopt Zuid-Oost AziŽ vol met bleekscheten die hetzelfde doen, ook al hebben we geen straffe verhalen over bijna-doodervaringen of net niet overvallen, het was sowieso een unieke ervaring die al de tijd, het geld en de moeite meer dan waard is.

Deze webblog verliest door onze thuiskomst haar bestaansreden en zal geen navolging krijgen met onze nietavonturen thuis. We vonden het geweldig en keken steeds uit naar de vele reacties die bleven komen.

Mercie dus allemaal, om Noedels zo enthousiast te volgen. Ook van Noedelsmurf!